STILITS.SE – där bokdrömmar blir verklighet

Det sägs att alla människor har en historia att berätta. Och det skrivs allt mer runt om i vårt land. Fler och fler människor har också intresset för skrivande och berättande gemensamt. Men för de flesta slutar bokdrömmarna i byrålådan. Det vill vi ändra på. Därför startar vi STILITS.SE – där bokdrömmar blir verklighet.

Det ska vara både enkelt och billigt att trycka och ge ut sin egen bok. Skribenten själv bestämmer. På STILITS har vi tagit fram en meny av möjligheter där skribenten själv väljer och vrakar. Från att bara få hjälp med att trycka sin bok till ett komplett upplägg med allt från, korrekturläsning, layout och sättning, lagerhållning, försäljning och distribution.

STILITS.SE har skapats av Jan och Karin Holmbom som driver bokförlaget Linnefors Förlag.
–Vi är ett relativt litet förlag med en begränsad utgivning, säger Karin Holmbom. Men vi har blivit helt överväldigade av den mängd manus som vi får skickade till oss. Vi läser allt, men måste i de allra flesta fall tacka nej. Med STILITS.SE vill vi istället för att refusera erbjuda en annan väg framåt.

På STILITS.SE kan skribenten i lugn och ro läsa om hela processen, direkt se priser och få tips på och information om hur man gör verklighet av sina bokdrömmar.

–Vem vet? Kanske kan STILITS.SE bidra till att en mormors livsberättelse blir en bok till kommande släktled eller rent av se till att en hel läsarvärld får stifta bekantskap med en romanhjälte som tills nu legat och tryckt i en byrålåda. I bokens värld är ju allt möjligt,
anslutar Jan Holmbom.

Nu lanserar vi STILITS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *