avlang_stefan_o_bok

Här kommer ett lästips för dig som gillar spänning med högt tempo och driv i berättandet.
För ganska precis en månad sedan debuterade Stefan Andersson som författare med spänningsromanen Han som överlevde. Boken är en intensivt spännande roman om en hisnande jakt genom Europa. En jakt där ”han som överlevde” blir både jägare och byte.

Boken har tagits väl emot och fått goda recensioner. Här är några läsarröster:

”Han som ÖVERLEVDE gjorde mig biten direkt, Stefan.”
/M-L E

”Jag har just läst Han som överlevde av Stefan Andersson.
Stefan Anderssons debutroman är fylld av spänning och överraskningar. En fantasifull historia med kopplingar till verkliga händelser, kryddat med osanna och osannolika, men inte omöjliga händelseutvecklingar.
Genom att med stor sakkunskap om både militära civila förhållanden koppla till kända miljöer i Östergötland samt verkliga platser och händelser över stora delar av världen skapas ett brett spektrum för igenkännande och trovärdighet i en rafflande sträckläsning.
När de 420 sidorna vikts ihop hänger många tankar kvar, och man undrar när Stefan skall komma med en förlösning för dessa.
Storyn skulle mycket väl räcka till för ett nytt filmatiseringsprojekt för staden där ”Han som överlevde” kommer ifrån.
En intensiv spänningsroman med rak och enkel språkbehandling som inte släpper taget ens då sista sidan är nådd.
Kan rekommenderas att ta med i hängmattan eller till stranden under stundande sommarsemester.”
/H-E J

”Har denna helg läst din bok Han som överlevde. En mycket spännande och givande bok. Sist jag läste någon bok var en SOU, statlig offentlig utredning. Du har lyckats på ett fantastiskt sätt att hålla den röda tråden. Tänk vad ett par generalsaxelklaffar kan föra med sig.”
/CS

”Stefan Andersson har kommit ut med en spänningsroman. Den består av flera sammanflätade historier med rötter i bl a konflikten på Krim och det så kallade naziguldet. Författaren visar stor sakkunskap i både jordbruk och militära förhållanden, bondson och förtidsavgången överstelöjtnant som han är. Boken är spännande. Det blir ofta svårt att slå ihop den för att göra annat. Romanen är skriven på en kärnfull, lite stram svenska och eftersom bokens huvudfigur, åtminstone inledningsvis, är förtidsavgången major vid Kungl livgrenadjärregementet är det lätt för undertecknad att känna igen sig. Detta borde även gälla många andra.
En mycket lyckad debut. Jag hoppas att Stefans fantasi räcker till flera böcker.”
/OS

Stefan Andersson är bondpojken som blev officer. Han pensionerades som överstelöjtnant och har därefter varit småskogsbonde, entreprenör och konsult inom landsbygdsutveckling. Han bor i Blåvik i Boxholms kommun. Han som överlevde är Stefans debutroman.

Du köper ditt exemplar av Han som överlevde på www.ostbok.se eller i en välsorterad bokhandel.

Han som överlevde är utgiven på STILITS – Vi finns till för dig som vill trycka och ge ut din egen bok. Vi kan hjälpa dig med hela processen. Vi erbjuder allt ifrån layout och tryck till distribution och försäljning av både stora och små upplagor. Att ge ut en bok har aldrig varit enklare. Välkommen till STILITS.

Spännande sommarläsning!
Märkt på:                        

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *