Äntligen är den här! Säg något kärleksfullt är titeln på en ny feelgoodroman skriven av författarparet Dina E. Sacic och Fredrik Davidsson.

Eriks värld är enkel och lugn. Den består främst av kossor, traktorer och ännu fler kossor. Om man frågar honom behövs inget mer i livet förutom möjligtvis en ny ladugård. Den temperamentsfulla, bosniska Elmas liv tillsammans med sin lilla dotter Sara går också i sin vardagliga rytm. Men när Elma och Erik av en tillfällighet träffas blir deras inrutade tillvaro allt annat än förutsägbar.

Säg något kärleksfullt är en berättelse som tar sin början i hjärtat av kanske det svenskaste vi har – den svenska landsbygden men som snabbt också blir en ljuvlig berättelse om kärlek och samhörighet och inte minst vad som händer när olika kulturer och traditioner möts.

Fredrik Davidsson är 42 år och före detta mjölkbonde som nu bytt bana och jobbar med anläggningsarbete. Han bor på en gård utanför Tranås med sin familj. År 2015 skrev han under anonymitet boken Spilld mjölk tillsammans med Malin Sundin. Säg något kärleksfullt är hans andra roman.

Dina E. Sacic är 35 år och bor i Tranås med sin familj. Hon har sitt ursprung i Bosnien men har bott i Sverige större delen av sitt liv. Till vardags jobbar hon som affärsutvecklare och har tidigare arbetat på Jordbruksverket. Säg något kärleksfullt är hennes debutroman.

LÄS MER & BESTÄLL HÄR»

Boksläpp – en ny feelgoodroman
Märkt på:                

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *